Czech official shuffle crew |
*** HLEDÁME WEBMASTERA *** *** MÁME VLASTNÍ VENTRILO SERVER : teamspeak.osobnosti.cz PORT : 4444 *** *** HLEDÁME VIDEOMAKERA *** |
| | Sporty a konicky | |
|
+16Drex PhobossCZ Shamus Walrok soulek pRiNcEsS Ubuntus Nikoush_xD hrcztomi Edge replayboy Fuujin F..l mamm0th ayOn Speedy 20 posters | |
Author | Message |
---|
F..l
| Subject: Re: Sporty a konicky Mon Jun 29, 2009 6:41 pm | |
| oooo ... skejt ... to je moje ... taky jsem strasne jezdil,ale vsichni,ktery znam uz s tim sekli,takze uz to neni tak jako driv ... bud sam,nebo nekam dojizdet ... btw: taky znam par lidi,co se venujou graffiti ... | |
| | | PaNic
| Subject: Re: Sporty a konicky Mon Jun 29, 2009 7:20 pm | |
| - CroW wrote:
- No tak já mám nabitej program takže sedim na zadku, sedim na zadku, pro změnu ležim, vobčas jezdim na skejtu a samozřejmě shufflym
tak tak vzhledem k tomu ze mam vykoureny plice tak toho taky moc neudelam a na skatu tyk jezdim i kdyz spis ozralej nez abych delal nejaky profi triky | |
| | | HKovar@seznam.cz
| Subject: hokejbal Thu Jul 23, 2009 4:10 pm | |
| Hokejbal sem hral 3 roky | |
| | | Rong
| Subject: Re: Sporty a konicky Tue Aug 25, 2009 1:10 am | |
| mno já kdomě shuffle mám za koníčky chodim na fotbal a chodil jsem na capoeiru :-) a hraju na bubny :-) | |
| | | F..l
| Subject: Re: Sporty a konicky Fri Aug 28, 2009 11:39 pm | |
| - Rong wrote:
- a chodil jsem na capoeiru :-)
ta me taky lakala ... jeste pred shufflem byly naky pokusy videl jsem team ryuko a tak,ale pak zvitezil Bo-staff (boj s tyci), ale to uz taky moc nedelam .... | |
| | | Rong
| | | | Nikoush_xD
| Subject: Re: Sporty a konicky Sun Nov 01, 2009 3:19 am | |
| Všichni něco dělali....až se dostali ke shufflení..=D | |
| | | patakk
| Subject: Re: Sporty a konicky Wed Oct 27, 2010 5:12 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sporty a konicky | |
| |
| | | | Sporty a konicky | |
|